play it

hallå ! sitter här nyvaken och fixar mig lite smått . 
Ska nämligen till stranden med bästis och sola ! sedan far jag hem till Oliver med massa folk och umgås lite! Trevligt värre !  ett spel ni måste testa ... Ladda ner " Slender " , typ världens äckligaste spel. 
Spelade det igår hos Philip , vem var modigast att spela först ??? var det jag kanske, aa det var det vaaa! 
ahah, nej men . man är en person som går i skogen och letar efter papper (notes) och man har en ficklampa som man lyser med och stänger av och lala. och medans man går runt där instängd i skogen sååå jagar "slender" en... USCH, typ som Amnesia, Fett äckligt . 
 
Skriver kanske senare , poss ;* 
 

Långlång bloggpaus

Hellå ! haft en jätte super lång bloggpaus på typ 2 veckor :( 
 
Men , jag åkte till danmark den 21 Juli och stannade där till 28, sen har jag bara vart för lat för att hålla bloggen igång... hahah :( 
 
Vi bodde i alla fall i en stuga i Lild strand typ i Thisted för er som vet vart det ligger, haha ! 
hade väldigt kul ! Jag, mamma, Ole och Tobias. (y) 
Blåste bara väldigt mycket och det var väldigt kallt de 3 första dagarna, sen helt plötsligt vände det till typ 30 grader och vindstilla 3 dagar sen regnade det sista dagen, men då satt vi bara i bilen och på en båt ! 
Båten gick ifrån  Fredrikshamn typ halv tre, så var vi i göteborg vid sex, sen hemma typ halv sju :D 
Var typ översvämmning i Göteborg haha! 
 
Men sen har jag inte gjort så mycket mer än att firat min mamma som fyllde år i söndags, och vart med emma typ varje dag (: haha, igår så hade jag och emma typ druckit så mycket cola, så vi var jätte pissnödiga, så gick vi ner till köket för vi skulle äta tårta, men så hände nåt så att båda börja as garva och emma la sig på golvet och typ dog av skratt och jag fick stå och hålla mig i bänken och försöka att inte kissa på mig, sen fick jag springa till toan. hahah fyfan 
 
Men nu ska jag försöka pigga upp min blogg lite och se vad jag kan göra för ändringar ;) sen ska jag städa mitt rum som ser väldigt ... fint ut, hhaha ;) 
 

RSS 2.0